søndag den 11. marts 2007

Dokumentationen er offentliggjort, og nu er det op til jer... let´s talk!

Så er de mange idéer fra fredagens møde lagt på bloggen! Der må være meget at spørge om, kommentere og udvikle på. Spark til bolden, den er på din banehalvdel!

Jeg har oprettet ni mindre indlæg, eet for hver gruppe/kostråd (otte + alle), således at det er lettere at overskue dialogen og kommentere på enkelte gruppers arbejde, idéer og dialog.

Under de ni indlæg ligger det 10ende indlæg, der handler om evaluering af arrangementet og planlægning af det næste møde.

Trine fra Fødevarestyrelsen sender en mail til hele netværket i starten af den kommende uge med en opfordring til at kigge herind og gå i dialog med os.

Præsentationer etc. fra fredagens møde bliver tilgængelige online via SUHR's en af de kommende dage. Jeg giver besked her på bloggen om hvornår . og linker naturligvis.

Nu er det op til jer, både deltagere på mødet, men også resten af netværket! Byd ind med kommentarer, let´s talk !

2 kommentarer:

BSBC sagde ...

Let's talk - and let's act. Der har været 78 ernæringsinteresserede individer samlet og de har produceret en enorm mængde af gode ideer. MEN, lad os ikke hvile på laubærene og med ro i sindet konstateret at vi nu har gjort vores pligt. Det er nu der skal handles. Dette første møde skal følges op for at vi samlet kan løfte i flok og gøre en forskel.
Så nu er det tid til at handle.

Anonym sagde ...

Yes undoubtedly, in some moments I can bruit about that I agree with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is still a without question as you did in the decrease publication of this demand www.google.com/ie?as_q=anti trojan elite 3.9.4 ?
I noticed the catch-phrase you have not used. Or you partake of the black methods of development of the resource. I suffer with a week and do necheg